Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 234, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Отложиха всички мачове в Италия, заради шокиращата смърт на Астори

Отложиха всички мачове в Италия, заради шокиращата смърт на Астори

Италиан­с­ката фут­болна федерация отложи всички двубои от поред­ния кръг на Ботуша заради шокиращата смърт на капитана на Фиорен­тина Давиде Астори. 31-годишният италиан­ски национал беше отк­рит мър­тъв в хотел­с­ката си стая в неделя сут­ринта. Там „виолетовите“ бяха нас­танени преди гос­туването си на Удинезе . Тялото на Астори е било откарано за аутоп­сия в бол­ницата „Санта Мария дела Мизерикор­диа“. Заради неговата смърт вчера не се играха мачовете от прог­рамата на Серия „А“ и Серия „Б“.

Считаме, че играчът е починал от сър­дечен арест, нас­тъпил по естес­т­вен път. Странно е, че такова нещо се случва на професионален спор­тист, който пос­тоянно е под лекар­ски кон­т­рол и до момента не е имало знаци за нещо нередно в със­тоянието му“, обяви глав­ният прокурор на Удине Антонио де Николо.

Давиде Астори има 14 мача за национал­ния отбор на Италия. Той е юноша на Милан, но никога не записа учас­тия за пър­вия отбор в Серия “А“. Звез­дата му изгря в Каляри, за който игра в рам­ките на шест години. Пос­лед­ваха два периода под наем в Рома и Фиорен­тина, като после през лятото на 2016 г. клубът от Флорен­ция го откупи.

Астори оставя след себе си двегодишна дъщеря Витория и съп­ругата си Фран­ческа Фиорети. Тя е била инфор­мирана за лошата новина от шефове на Фиорен­тина, които са я посетили лично. Родителите на защит­ника, които живеят в Бер­гамо, са научили за смъртта на сина си по телефона.

България

Икономика

Култура

Спорт

Положението на „Герена“ пак е критично

Положението на „Герена“ пак е критично

Нямаше никакви финансови отстъпки от страна на Хубчев и екипа му, разочарован съм, призна изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков

Изпъ…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...