Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб15082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Рапърът Кание Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ

Рапърът Кание Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ

Рапърът Кание Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ

Милиардерът републиканец Тъмп разкритикува медиите, че лъжат

Певецът Кание Уест обяви, че ще се кан­дидатира за президент на САЩ на пред­с­тоящите избори, предаде ДПА.

“Трябва да изпъл­ним обещанието за Америка, като вяр­ваме в Бог, обединим визията си и изг­радим бъдещето си. Кан­дидатирам се за президент на Съединените щати“, написа той в интер­нет в Деня на независимостта — 4 юли.

През 2018 г. чер­нокожият Уест, един от мал­кото извес­тни артисти, които отк­рито под­к­репиха Тръмп, обяви, че се дис­тан­цира от политиката, след като се появи на среща в Белия дом с шапка с над­пис “Да нап­равим Америка отново велика“.

Тръмп обеща в речта си по случай 4 юли да срази радикал­ната левица и осъди събарянето на памет­ници на исторически фигури като опити да бъдат унищожени САЩ.

“На път сме да победим радикал­ната левица, мар­к­сис­тите, анар­хис­тите, под­с­т­рекателите и грабителите“, каза Тръмп на церемония в градините на Белия дом.

“Винаги е имало хора, които опит­ват да лъжат за миналото, за да спечелят власт в нас­тоящето, които лъжат за нашата история и искат да се срамуваме от това, което сме“, каза Тръмп.

Далеч от традиционно обединител­ния тон на президен­т­с­ките речи досега за 4 юли, милиар­дерът репуб­ликанец раз­к­ритикува медиите, “които обвиняват пог­решно тех­ните против­ници, че са расисти“.

“Кол­кото повече лъжете, кол­кото повече клеветите, тол­кова по-усърдно ще работим ние, за да кажем истината и ще победим“, заяви той.

“Заедно ще се борим за американ­с­ката мечта и ще защитаваме и опаз­ваме американ­с­кия начин на живот, започ­нал през 1492 г., когато Колумб отк­рива Америка“, каза Тръмп,.

Праз­нен­с­т­вата за 4 юли тази година бяха значително по-малки.

България

Икономика

Култура

Спорт

Херо гони рекорд в бъл­гар­с­кия фут­бол

В двубоя срещу един от бив­шите си клубове — Лев­ски, нас­тав­никът на Берое Димитър Димитров-Херо стана вторият старши треньор в историята на б…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...